ryhmä käsiä yhdessä

Tutustu tiimiin

Jäsenpalveluiden tiimimme tukee, sparrailee ja ideoi yhdessä kanssanne. Voitte olla yhteydessä keneen tahansa tiimistämme – tarvittaessa hän ohjaa teidät eteenpäin oikean ihmisen luo.

Tiimillämme on monipuolinen kokemus sosiaali- ja terveysalasta ja järjestötyöstä. Heidän osaamisensa lisäksi pääset kurkistamaan, mitä kukin puuhailee työajan ulkopuolella!

Tiimin yhteystiedot >>

Sininauhaliittolaiset esittäytyvät

Pekko Kähkönen – Sininauhaliiton järjestöpäällikkö 

”Järjestöpäällikkönä teen monenlaista yhteistyötä Sininauhaliiton jäsenjärjestöjen kanssa. Ota yhteyttä ja kerro rohkeasti ajatuksistasi ja toiveistasi! Tulen mielelläni vierailulle paikan päälle tai voimme jutella etäyhteyksin. Voit olla minuun yhteyksissä vaikkapa järjestötoiminnan suunnitteluun liittyvissä asioissa.

Olen koulutukseltani teologian maisteri ja työskennellyt jo aiemmin Sininauhaliitossa Peluurin johtavana asiakastyöntekijänä. Syksyllä 2022 jäin opintovapaalle, lopputulemana media-alan perustutkinto ja kuukauden dokumentti Yle Radio Ykkösellä.

Minulla on kaksi kouluikäistä lasta. Asun Vuosaaressa lähellä merta. Harrastuksiini kuuluukin ympärivuotinen luonnon vesissä uiminen ja kävelyretket metsässä. Olen myös innokas kotikokki ja futisfaija.”

Ota yhteyttä:
040 528 6781
pekko.kahkonen@sininauha.fi

Pekka Lund – Sininauhaliiton toiminnanjohtaja

Pekka Lund kurkistaa kullanvärisen ilmapallon keskeltä”Toiminnanjohtajana osallistun laajasti Sininauhaliiton toimintoihin, erilaisiin verkostoihin ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Toivon voivani auttaa jäsenjärjestöjä strategisissa ja johtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Tavoitteeni on tuoda jäsenjärjestöjä yhteen jakamaan ja oppimaan toisiltaan. Tarjoan jäsenjärjestöille, erityisesti niiden johtajille, mahdollisuuden käydä luottamuksellisia ja vertaistuellisia keskusteluja.

Vapaa-ajalla perhe on tärkein, tosin lasten kasvaessa huomaan aikaa jäävän yhä enemmän myös erilaisille liikuntaharrastuksille. Kun vapaa-aikaa on paljon, viihdyn mökillä tai Lapissa.”

Ota yhteyttä:
050 522 3906
pekka.lund@sininauha.fi

Tuomo Salovuori – Hengellisen työn kehittäjä

Tuomo Salovuori

”Olen ollut Sininauhaliitossa töissä jo vuodesta 1996. Edellinen työtehtäväni oli kuntouttavan luontotoiminnan kehittäminen. Sininauhaan tulin aikanaan kehittämään kristillistä toipumistyötä, ja teema on yhä ajankohtainen.

Luonto ja hengellisyys ovat olleet oman elämäni tärkeitä voimavaroja ja autan nyt mielelläni jäsenyhteisöjä hengellisen työn kehittämisessä. Yli 30 työvuotta kristillisissä järjestöissä ovat opettaneet arvostamaan hengellisyyden moninaisuutta.

Vapaa- ajallani hiihdän, melon, kirjoittelen, retkeilen, tapaan ystäviä ja teen puutarhatöitä.”

Ota yhteyttä:
040 5818 244
tuomo.salovuori@sininauha.fi

Suvi-Sorja Kemppainen – Sininauhaliiton lakimies ja varatuomari

Suvi-Sorja Kemppainen”Neuvon jäsenjärjestöjä juridisissa kysymyksissä. Minuun kannattaa olla yhteydessä esimerkiksi järjestön hallintoon ja päätöksentekoon liittyvissä asioissa, verokysymyksissä sekä työtä, sopimuksia ja asumista koskevaan lainsäädäntöön liittyvissä pulmissa.

Olen erikoistunut julkisia hankintoja koskevaan lainsäädäntöön ja sopimusoikeuteen. Minulla on kokemusta myös työoikeudesta, yhtiöoikeudesta ja hallinto-oikeudesta.

Omasta hyvinvoinnistani pidän huolta lenkkeilemällä, patikoimalla ja uimalla raittiissa ulkoilmassa sekä joogaamalla ja meditoimalla.”

Ota yhteyttä:
044 491 4622
suvi-sorja.kemppainen@sininauha.fi

Jaana Joutsiluoma – Työllisyystoiminta

Jaana Joutsiluoma”Vastaan Sininauhaliiton työllisyystoiminnasta. Jäsenjärjestöillemme järjestän erilaisia koulutuksia, työpajoja ja yhteiskehittämistä.

Minulla on pitkä kokemus järjestötyöstä. Olen työskennellyt järjestöjen asiakas- kehittämis- ja hanketyössä. Minulla on osaamista myös kuntoutukseen liittyvistä kysymyksistä, päihde- ja mielenterveystyöstä, lastensuojelusta, kunta-järjestöyhteistyöstä sekä sote-uudistuksesta.

Vapaa-ajalla touhuan kahden kissani kanssa. Rakastan tanssillisia lajeja, kuten barrea ja itämaista tanssia. Myös erilaiset kehonhuollolliset tunnit kuten pilates, jooga ja Fascia method ovat minulle mieluisia.”

Ota yhteyttä:
044 491 9065
jaana.joutsiluoma@sininauha.fi

Heidi Eriksson – Hyvinvointi- ja vapaaehtoistyö

Heidi Eriksson

”Työni on innostaa jäsenjärjestöjemme työntekijöitä ja vapaaehtoisia pitämään huolta itsestään. On tärkeää, että ihmiset, jotka tekevät hyvää, myös voivat itse hyvin. Minuun voi olla yhteydessä  hyvinvointiin, työssä jaksamiseen tai vapaaehtoistyöhön liittyvissä asioissa.

Olen kahden aktiivisen lapsen äiti, ja iso osa vapaa-ajastani kuluu lasten menoja järjestellessä. Pyrin pitämään huolta myös omasta kunnostani. Nautin  itsensä kehittämisen kursseista, joissa perehdytään vaikkapa tunne- ja läsnäolotaitoihin, kehoyhteyden vahvistamiseen tai rentoutumiseen. Rakastan retkeilyä ja luonnossa liikkumista – parasta rentoutumista on kävely meren rannalla myrskyssä!”

Ota yhteyttä:
050 359 3846
heidi.eriksson@sininauha.fi

Anna-Liisa Karhula – Viestintäpäällikkö

Anna-Liisa Karhula”Pidän mielelläni jäsenjärjestöille viestinnällisiä ja toiminnallisia koulutuspäiviä, joissa käydään läpi esimerkiksi järjestön omia esitteitä, lehtiä, nettisivuja, some-kanavia, mediayhteistyötä, viestintäsuunnitelmia ja vuosikelloa.

Kuten elefantin syöminen niin myös viestinnälliset ongelmat ratkeavat pala kerrallaan. Joskus vain sähköposti tai puhelinsoitto riittää.

Yhdistystoiminta seuraa vapaallekin. Kuulun Terveystoimittajiin, Sosiaalitoimittajiin, Tiedetoimittajiin ja Tutkivan journalismin yhdistykseen ja Keski-Lahden seurakuntaneuvostoon sekä laulan Helsingin Seudun Journalistien Fraasi-kuorossa.”

Ota yhteyttä:
040 768 4528
anna-liisa.karhula@sininauha.fi

Lea Stenberg – Päiväkeskus 2025 -hankkeen projektipäällikkö

Lea Stenberg veneessä, taustalla meri

Toimin Päiväkeskus 2025 -hankkeen projektipäällikkönä. Tehtäväni on tukea jäsenjärjestöjen päiväkeskustoimintaa ja matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja niin, että tärkeä toimintaa jatkuu uusilla hyvinvointialueillakin.

Olen toiminut pitkään valtakunnallisissa järjestöissä kehittämistehtävissä. Keskeistä tehtävissäni on aina ollut osallisuuden ja tasavertaisten mahdollisuuksien edistäminen yhteiskunnassa.

Vapaa-ajalla minut löytää helpoiten joko liikuntaharrastusten parista tai keittiöstä puuhailemasta. Kesäisin voimaa antavat myös merituuli ja laineiden liplatus.

Ota yhteyttä:
Puh. 044 269 7980

Jenni-Emilia Ronkainen – Päiväkeskus 2025 -hankkeen suunnittelija

Toimin suunnittelijana Päiväkeskus 2025 -hankkeessa. Hanke kartoittaa päiväkeskustoimintaa, kehittää sitä ja auttaa luomaan yhteistyötä tulevien hyvinvointialueiden kanssa. Jos sinulla on ajatuksia tai toiveita, olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä!

Olen aiemmin ollut töissä Apotissa sovelluskehittäjänä, kunnan päihdepoliklinikalla sekä THL:n eri päihde- ja rahapelitutkimusprojekteissa. Yhteiskunnalliset asiat, eriarvoisuus sekä erilaisten pääomien jakautuminen kiinnostavat minua.

Vapaa-ajallani nautin liikunnasta, etenkin juoksu on minulle tärkeä harrastus. Se hoitaa sekä kehon että mielen.

Ota yhteyttä:
044 4914333
jenni-emilia.ronkainen@sininauha.fi

Marja Vuorinen – Sininauhaliiton arviointipäällikkö

Kuvassa Marja Vuorinen kasvihuoneessa”Sininauhaliiton kehittämistoiminnassa koulutamme, teemme vaikuttamistyötä ja levitämme hyviksi koettuja työmuotoja. Työssäni tuon jäsenistömme tarpeita ja tilannetta esille eri vaikuttamisverkostoissa. Olen työskennellyt lähes aina päihde- ja mielenterveysjärjestöissä.

Mietitkö avustushakemuksia, projekteja tai yhteistyömahdollisuuksia julkisten palvelujen tai toisten järjestöjen kanssa? Onko sinulla idea, jonka haluaisit saada leviämään? Ota rohkeasti yhteyttä!

Vapaa-aikana teen kaikkea, mihin ei tarvitse tietokonetta: pienviljelen, laulan, leikin ja luen, maalaan ja liikun luonnossa, teen arkisia puhdetöitä. Lähipiirini on laajennettu perhe, johon kuuluu neljä sukupolvea.”

Ota yhteyttä:
044 4919 710
marja.vuorinen@sininauha.fi

Fanni Ali-Melkkilä – Sininauhaliiton kehittämispäällikkö

”Sininauhaliiton kehittämispäällikkönä vastaan monenlaisesta kehittämistyöstä, jota tehdään yhdessä liiton työntekijöiden, jäsenjärjestöjen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimintamallien kehittäminen ja vaikuttamistyö ovat työn keskeisiä elementtejä. Minuun voit olla yhteydessä avustushakemuksiin, kehittämiseen ja hyvinvointialueyhteistyöhön liittyen sekä kaivatessasi sparrailuapua.

Olen työskennellyt aiemmin Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen sekä osallisuuden. Olen myös tehnyt asiakastyötä lastensuojelun ja päihdetyön parissa.

Vapaa-ajalla joogaan, ulkoilen ja vietän aikaa ystävieni ja läheisteni kanssa kuntoillen, elokuvissa tai kylpylöissä.”

Ota yhteyttä:
044 7911 350
fanni.ali-melkkila@sininauha.fi

 

Satu Toivanen – Suunnittelija

”Minun vastuulleni sininauhaliitossa kuuluu ruoka-aputyön koordinointi, jäsenjärjestöavustukset sekä jäsenjärjestöjen johtamisen tuki. Minuun voi olla toki yhteydessä muissakin asioissa, ja tulen myös mielelläni vierailulle järjestöönne.

Olen työskennellyt pitkään kolmannella sektorilla ja ennen Sininauhaliittoa toimin yhden jäsenjärjestömme toiminnanjohtajana. Minulla on osaamista myös päihde- ja mielenterveystyöstä sekä asunnottomuustyöstä ja erilaisista hankkeista.

Vapaa-ajallani nautin puuhailusta hevosten kanssa. Ratsastus onkin kuulunut lapsesta asti harrastuksiini. Asun vanhassa talossa, joten myös erilaiset remontit ja pihan hoito kuuluvat arkeeni.”

Ota yhteyttä:
044 493 2969
satu.toivanen@sininauha.fi