Kaksi miestä lajittelee vaatteita nauraen

Toimintamme

Sininauhaliiton jäsenjärjestöjen keskinäinen yhteistyö on arvokasta: yhdessä muodostamme vahvan diakoniatoimijoiden verkoston. Tulkaa mukaan yhteiseen toimintaan jakamaan osaamista, levittämään hyviä käytäntöjä sekä antamaan ja saamaan vertaistukea.

Kaksi naista kahvilla

Sininauhaliitto on yleishyödyllinen, noin 100 jäsenjärjestön yhteistyöverkosto, joka auttaa vaikeaan tilanteeseen joutuneita ihmisiä. Meidän ja jäsenjärjestöjemme erityisosaamista ovat päihde- ja pelihaitat, riippuvuudet, mielenterveysongelmat, pitkäaikaisasunnottomuus sekä sosiaalinen työllistäminen. Olemme #IhmisenPuolella. Tutustu Sininauhaliittoon tarkemmin verkkosivuillamme.

Tarjoamme järjestöllenne asiantuntijatukea puhelimitse, sähköpostitse, etäyhteyksin ja kasvokkain. Räätälöimme tarpeidenne mukaan juuri teille sopivaa sparrausta ja opastusta.

Järjestämme koulutuksia ja tapaamisia sekä olemme tukenanne toimintanne suunnittelussa ja kehittämisessä. Saatte ajantasaista tietoa tulevista tapahtumista tältä sivustolta, tapahtumakalenterista ja uutiskirje Toivotuksesta.

Tulemme mielellämme vierailemaan jäsenjärjestöissämme, ja järjestöjen väki on lämpimästi tervetullutta toimistollemme Helsingin Länsi-Pasilaan.

Vaikutamme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa ja työryhmissä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Tuomme jäsenjärjestöjen ja asiakkaidemme ääntä kuuluviin päätöksenteossa ja julkisessa keskustelussa.

”Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo – jaettu suru on puolikas surua.”

Olemme teitä varten arjessa ja juhlassa: Työnne huolet ja murheet sekä hankalat ongelmat ja kriisitilanteet ovat helpommin ratkaistavissa yhteistyössä. Ilon aiheet ja onnistumiset kannustavat koko Sininauhaliikettä, joten niissäkin hetkissä olemme mielellämme kanssanne.

Ottakaa yhteyttä Sininauhaliiton jäsenpalveluiden tiimiin – kaikki asiantuntijamme ovat tarvittaessa käytössänne. Sininauhaliiton toimintaan osallistuminen ja tuki ovat jäsenjärjestöille maksuttomia.

Sininauhaliiton jäsenjärjestöihin kuuluu yli 100 yhdistystä ja säätiötä Helsingistä Sodankylään.

Katso kaikki jäsenjärjestömme täältä.

Jäsenjärjestö, tarkastathan omat yhteystietosi! Ilmoita mahdollisista muutoksista osoitteeseen toimisto@sininauha.fi