Kaksi miestä lajittelee vaatteita nauraen

Toimintamme

Sininauhaliiton jäsenjärjestöjen keskinäinen yhteistyö on arvokasta: yhdessä muodostamme vahvan diakoniatoimijoiden verkoston. Tule mukaan yhteiseen toimintaan jakamaan osaamista, levittämään hyviä käytäntöjä sekä antamaan ja saamaan vertaistukea.

Kaksi naista kahvilla

Sininauhaliitto on yleishyödyllinen, noin 100 jäsenjärjestön yhteistyöverkosto, joka auttaa vaikeaan tilanteeseen joutuneita ihmisiä. Meidän ja jäsenjärjestöjemme erityisosaamista ovat päihde- ja pelihaitat, riippuvuudet, mielenterveysongelmat, pitkäaikaisasunnottomuus sekä sosiaalinen työllistäminen. Tutustu Sininauhaliittoon tarkemmin verkkosivuillamme.

Tarjoamme järjestöllenne asiantuntijatukea puhelimitse, sähköpostitse, etäyhteyksin ja kasvokkain. Järjestämme koulutuksia ja tapaamisia sekä olemme jäsenjärjestöjemme tukena toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä. Ajantasaista tietoa tulevista tapahtumista löydät tältä sivustolta, tapahtumakalenterista ja uutiskirje Toivotuksesta.

Tulemme mielellämme vierailemaan jäsenjärjestöissämme, ja järjestöjen väki on lämpimästi tervetullutta toimistollemme Helsingin Länsi-Pasilaan.

Vaikutamme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa ja työryhmissä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Tuomme jäsenjärjestöjen ja asiakkaidemme ääntä kuuluviin päätöksenteossa ja julkisessa keskustelussa.

Olethan yhteyksissä Sininauhaliiton jäsenpalveluiden tiimiin – kaikki asiantuntijamme ovat tarvittaessa käytössänne. Sininauhaliiton toimintaan osallistuminen ja tuki ovat jäsenjärjestöille maksuttomia.

Sininauhaliiton jäsenjärjestöihin kuuluu yli 100 yhdistystä ja säätiötä Helsingistä Sodankylään.

Katso kaikki jäsenjärjestömme täältä.

Jäsenjärjestö, muistathan ilmoittaa meille muutoksista yhteystiedoissanne. Voit lähettää ajantasaiset tiedot osoitteeseen toimisto@sininauha.fi